GeoCenter Møns Klint
Massor av stora upplevelser för hela familjen – både i centret och ute i Danmarks vildaste natur.
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint är norra Europas mest modernaste geologi- och naturcenter. Här väntar en fantastisk interaktiv utställning, uppbyggd som en tidsresa på 70 miljoner år där högteknologiska utställningstekniker, konstnärers fria tolkningar och sällsynta fossil tar dig från krithavets botten fram till den unika natur som finns på Møns Klint i dag.

Lek och lär dig mer om de våldsamma geologiska krafter som skapade Danmark. Se fantastiska fossil och 1:1-modeller av historiens stora dråpare. Gå genom istidens glaciär. Testa dina kunskaper om natur, sten och växter eller besök vår glaciärbiograf, den utmanande klättergrottan eller vår 3D-bio där vi visar imponerande 3D-filmer. Utanför väntar Danmarks vildaste natur, där vi vägleder dig genom stora upplevelser som mountainbike, trädklättring, linbana och fossiljakt på klintstranden.

Alla upplevelser ingår i entréavgiften. Vi ser fram emot att få lära dig mycket mer om Danmarks unika natur.
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
läs också om...
Lalandia
Lalandia
Upplev stora Aquadome med vattenrutschbanor och vågbassäng, det roliga leklandet Monky Tonky Land och den mysiga arkaden med olika matställen, butiker och roliga aktiviteter för hela familjen. Kom och ta del av alla upplevelser. Bo i våra fina feriehus nära badstranden.
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg är norra Europas största safaripark. Upptäck årets FANTASTISKA nyhet Dinosaurieskogen som tar dig mer än 66 miljoner år tillbaka i tiden till rytande dinosaurier! Mitt i safariparken ligger Limpopoland, Danmarks coolaste natur- och vattenlekplats och norra Europas brantaste vattenrutschbana – Congo Splash!
BonBon-land
BonBon-land
BonBon-land är Danmarks roligaste nöjespark för hela familjen. Vi har båda galna och lugna attraktioner, och så har vi roliga attraktioner för de allra minsta. När du har betalat inträdet får du tillgång till alla attraktioner, så att du kan åka om och om igen. Kom och ha årets roligaste dag för hela familjen i vår park.
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter
Upplev medeltiden som du aldrig har upplevt den tidigare. Danmarks Borgcenter är ett modernt upplevelsecenter där du kan uppleva medeltiden digitalt. Här väntar spänning och obehagligheter – parallellt med kunskaper och roliga aktiviteter.