Knuthenborg
Knuthenborg Safaripark -
här kan du uppleva tusentals vilda djur på nära håll och testa
Danmarks vildaste natur- och vattenlekplats
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg Safaripark
Upptäck årets FANTASTISKA nyhet Dinosaurieskogen som tar dig mer än 66 miljoner år tillbaka i tiden till rytande dinosaurier! Knuthenborg Safaripark är den största safariparken i norra Europa och har fler än 1000 frigående djur. Djur från hela världen - flest från Afrika och Asien - är samlade i den stora parken. Några av dem kan du klappa, medan farliga och vilda djur ser du på tryggt avstånd från din egen bil.

Efter safarituren kan hela familjen få den roligaste och vildaste lekupplevelsen någonsin i vårt eget "Limpopoland" - Danmarks vildaste natur- och vattenlekplats, med bland annat Nordeuropas häftigaste vattenrutschbana – Congo Splash. Du kan även prova Danmarks coolaste familjerutschbana - Kampala Express! Rutschbanan är 100 meter lång och hela 6 meter hög - och barn så små som tre år kan åka den.

När du blir hungrig kan du sätta tänderna i den godaste burgaren på många mils omkrets. Om du är lite sötsugen finns det även superläckra churros att hugga in på.

Kom – vi garanterar en vild semesterupplevelse för både barn och vuxna.

Vi ser fram emot att få träffa dig.
Knuthenborg
Knuthenborg
Knuthenborg
Knuthenborg
Knuthenborg
Knuthenborg
läs också om...
Lalandia
Lalandia
Upplev stora Aquadome med vattenrutschbanor och vågbassäng, det roliga leklandet Monky Tonky Land och den mysiga arkaden med olika matställen, butiker och roliga aktiviteter för hela familjen. Kom och ta del av alla upplevelser. Bo i våra fina feriehus nära badstranden.
BonBon-land
BonBon-land
BonBon-land är Danmarks roligaste nöjespark för hela familjen. Vi har båda galna och lugna attraktioner, och så har vi roliga attraktioner för de allra minsta. När du har betalat inträdet får du tillgång till alla attraktioner, så att du kan åka om och om igen. Kom och ha årets roligaste dag för hela familjen i vår park.
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint är norra Europas mest modernaste geologi- och naturcenter. Vi erbjuder spännande lek-och-lär-aktiviteter, fantastiska utställningar och modeller, workshops, klättergrotta, en 3D-bio samt mountainbike, trädklättring, linbana och fossiljakt i naturen.
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter
Upplev medeltiden som du aldrig har upplevt den tidigare. Danmarks Borgcenter är ett modernt upplevelsecenter där du kan uppleva medeltiden digitalt. Här väntar spänning och obehagligheter – parallellt med kunskaper och roliga aktiviteter.