Följ med! här kommer ett par riktiga superattraktioner, redo för skoj och spänning!
VI ÄR REDO FÖR SKOJ OCH SPÄNNING
De Danska Sydkusterna överraskar med en hel massa attraktioner för just dig! Vill du lära dig mer om hur Danmark blev till? Då ska du bege dig till GeoCenter Møns Klint. Här kan du både utöka dina kunskaper och följa med på vilda expeditioner på mountainbike, i trädkronorna eller längs kusterna. Du kan också höra om mer närliggande historia och stora danska kungar på Danmarks Borgcenter där du guidas runt med den senaste tekniken.
Vill du släppa loss barnet inom dig? Då rekommenderar vi BonBon-Lands roliga attraktioner. Här finns de i alla former – från de vilda, de som tar dig upp i luften, de som snurrar, kör snabbt och genom vatten till de mer fridfulla för de allra minsta. Upplev det vilda på många sätt i Knuthenborg Safaripark. Möt tusentals djur från hela världen i norra Europas största safaripark. Och i mitten av parken väntar ett jättelikt lekområde med en natur- och vattenlekplats. Om du älskar vattenskoj är Lalandia ett måste. Vattenälskarnas paradis med tropiska temperaturer, stora bassänger och roliga vattenrutschbanor både inomhus och utomhus, bl.a. den gigantiska Tornadon och Aqua Splash Playground med hela fem vattenrutschbanor. Här kan ni också bo i mysiga semesterhus endast 200 meter från Östersjön och uppleva mycket annat på centret.
Bästa rådet är: Stanna ett par dagar extra och låt dig överraskas – här finns allt inom räckhåll och det är mycket roligare än du trodde.
Lalandia
Lalandia
Upplev stora Aquadome med vattenrutschbanor och vågbassäng, det roliga leklandet Monky Tonky Land och den mysiga arkaden med olika matställen, butiker och roliga aktiviteter för hela familjen. Kom och ta del av alla upplevelser. Bo i våra fina feriehus nära badstranden.
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg är norra Europas största safaripark. Upptäck årets FANTASTISKA nyhet Dinosaurieskogen som tar dig mer än 66 miljoner år tillbaka i tiden till rytande dinosaurier! Mitt i safariparken ligger Limpopoland, Danmarks coolaste natur- och vattenlekplats och norra Europas brantaste vattenrutschbana – Congo Splash!
BonBon-land
BonBon-land
BonBon-land är Danmarks roligaste nöjespark för hela familjen. Vi har båda galna och lugna attraktioner, och så har vi roliga attraktioner för de allra minsta. När du har betalat inträdet får du tillgång till alla attraktioner, så att du kan åka om och om igen. Kom och ha årets roligaste dag för hela familjen i vår park.
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint är norra Europas mest modernaste geologi- och naturcenter. Vi erbjuder spännande lek-och-lär-aktiviteter, fantastiska utställningar och modeller, workshops, klättergrotta, en 3D-bio samt mountainbike, trädklättring, linbana och fossiljakt i naturen.
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter
Upplev medeltiden som du aldrig har upplevt den tidigare. Danmarks Borgcenter är ett modernt upplevelsecenter där du kan uppleva medeltiden digitalt. Här väntar spänning och obehagligheter – parallellt med kunskaper och roliga aktiviteter.