Lalandia
Njut av det tropiska klimatet i Aquadome, sätt fart i vattenrutschbanorna och låt familjen uppleva en mängd aktiviteter.
Lalandia
Lalandia
Ta med familjen till Lalandia i Rødby där ni får tid att vara tillsammans. Feriecentret ligger i ett naturskönt område alldeles intill Östersjön och en härlig badstrand. Här får du, oavsett väder och vind, de perfekta ramarna för en kul och härlig dag eller en semester med familjen.

Full fart. Kasta dig ut i vilda vattenrutschbanor och andra vattenaktiviteter – eller kasta dig ut i de uppvärmda bassängerna i den jättelika Aquadome som året runt hälsar dig välkommen med sin tropiska atmosfär. Efter en kul dag i Lalandia Aquadome kan du gå runt med familjen bland de trevliga arkaderna med matställen, butiker och massor av aktiviteter för stora och små – eller bara koppla av tillsammans i feriehuset.

Här finns allt på ett och samma ställe – kom hit och upplev det med egna ögon!
Lalandia
Lalandia
Lalandia
Lalandia
Lalandia
Lalandia
läs också om...
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg är norra Europas största safaripark. Upptäck årets FANTASTISKA nyhet Dinosaurieskogen som tar dig mer än 66 miljoner år tillbaka i tiden till rytande dinosaurier! Mitt i safariparken ligger Limpopoland, Danmarks coolaste natur- och vattenlekplats och norra Europas brantaste vattenrutschbana – Congo Splash!
BonBon-land
BonBon-land
BonBon-land är Danmarks roligaste nöjespark för hela familjen. Vi har båda galna och lugna attraktioner, och så har vi roliga attraktioner för de allra minsta. När du har betalat inträdet får du tillgång till alla attraktioner, så att du kan åka om och om igen. Kom och ha årets roligaste dag för hela familjen i vår park.
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint är norra Europas mest modernaste geologi- och naturcenter. Vi erbjuder spännande lek-och-lär-aktiviteter, fantastiska utställningar och modeller, workshops, klättergrotta, en 3D-bio samt mountainbike, trädklättring, linbana och fossiljakt i naturen.
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter
Upplev medeltiden som du aldrig har upplevt den tidigare. Danmarks Borgcenter är ett modernt upplevelsecenter där du kan uppleva medeltiden digitalt. Här väntar spänning och obehagligheter – parallellt med kunskaper och roliga aktiviteter.