Redo för en fantastisk bit av Danmark?
De Danska Sydkusterna överraskar med storslagen natur och spännande utomhusaktiviteter! Vi kan erbjuda perfekta etapper för den aktiva cykelturisten – allt från Lolland och Falsters flacka sträckningar, förbi böljande åkrar och stigar längs Östersjöns vallar, till kuperade backar i skogsterräng med branta upp- och nerfarter på toppen av Møn.
Sydhavskusterna rymmer också en uppsjö av vackra och fiskrika fiskeställen för den entusiastiska sportfiskaren. Åk ut i mindre båtar på havet, njut av solnedgången i vadarstövlar på en stenig sandbotten eller hitta just din plats längs sjöar och kanaler. Vill du bara njuta av naturen utan annan utrustning än ett par vandringskängor och en kikare, så kan vi berätta att både havsörn och flyttfåglar också gillar våra kuster mot sydöst.
Så packa väskan och ge dig iväg – allt finns inom räckhåll och är mycket mer fantastiskt än du kunnat tro.
Sportfiske
Vattnet längs De Danska Sydkusterna bjuder på massor av fina och hemliga fiskeställen. Ta reda på var lokalbefolkningens bästa ställen finns...
Cykla
De Danska Sydkusterna lockar med en del av Danmarks vackraste natur. Ett tryggt cykelparadis med massor av omväxlande, vackra och utmanande cykelleder.
Naturen
I våra trakter hittar du massor av spektakulära naturupplevelser – på flera ställen kan du se helt unik dansk natur med potential i världsklass...